De praktijk

Tandartspraktijk van der Valk is een praktijk voor algemene tandheelkunde waarin één tandarts en twee tandartsassistentes werkzaam zijn. In onze praktijk is veel aandacht voor preventie, want een mooi gebit begint bij een gezond gebit.

Ook kunt u terecht voor kroon en brugwerk, cosmetische tandheelkunde en gebitsprotheses. Mocht u implantaten nodig hebben zorgen wij voor de juiste verwijzing naar een implantoloog om daarna in eigen praktijk de prothese of kroon hierop te vervaardigen. Bij zeer ernstige tandvleesaandoeningen en los staande tanden en kiezen(parodontitis) is het soms beter u te verwijzen naar een tandarts-parodontoloog(specialist).

Veel angstige patiënten hebben wij op hun gemak kunnen stellen en over hun angst heen kunnen helpen. Er is ook veel aandacht voor het kindergebit. Wij hechten er veel waarde aan dat de behandeling verloopt in een ontspannen sfeer met een goede samenwerking. Wij verwachten van u dat u uw tandheelkundige problemen met ons bespreekt, waarna wij proberen in overleg met u een oplossing te vinden. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze contactgegevens.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!