VERHUIZING EN SAMENWERKING MET TANDARTS E. SUNDAHL

Ondanks de uitbraak van het Coronavirus en de lockdown waarin wij ons nu bevinden hebben wij positief nieuws.

Na 30 jaar praktijk te hebben gehad als solopraktijk, ga ik een nieuwe uitdaging aan. Per 1 juni 2020 ga ik samenwerken met mijn collega tandarts Sundahl. De nieuwe groepspraktijk gaat verder onder de naam Tandartspraktijk Epe en zal gevestigd zijn aan de Hoofdstraat 135 in Epe.

Door deze samenwerking blijven we toch kleinschalig, met de persoonlijke aandacht die u gewend bent. U blijft gebonden aan mij als tandarts en ik wordt ondersteund hierbij door mijn vertrouwde assistentes, Ans en Henny. Uiteraard blijft het geven van goede tandheelkundige zorg vanzelf sprekend, zoals u van ons gewend bent.
De voordelen van een samenwerking geeft dat wij de taken omtrent de groter wordende administratieve lasten,veranderde wetgeving en steeds strengere hygiƫnische eisen samen kunnen delen.
Onderling overleg en kennis delen is in een groepspraktijk veel makkelijker.

Er zijn ook veranderingen die de samenwerking zal geven.
Er komt een gezamenlijke balie en er zal een gezamenlijk telefoonnummer komen voor het maken van een afspraak. De rekening zal worden verzorgd door Infomedics, dit is een factoringbedrijf.

Maar ons streven is dat er zoveel mogelijk hetzelfde blijft.

Tandarts Sundahl, onze assistentes en ik zien er naar uit om samen te werken in de nieuwe praktijk aan de Hoofdstraat 135.

Tandarts M. van der Valk

Publicatiedatum: 07-04-2020


« Terug naar het overzicht